Perhevyöhyke tarjoaa lapsiparkki -perusteisesti lastenhoitoapua perheille. Perhevyöhykkeen on tarkoitus tarjota jokaiselle vanhemmalle ja lapselle turvasatama, paikka jossa jokainen tuntee olevansa turvassa ja tuntevansa itsensä tärkeäksi. Aina ei tarvitse jaksaa itse, riittää kun tulet paikalle juuri sellaisena kun olet, vaikka silmäpussien ja paidassa olevien ruokatahrojen kera. Perhevyöhykkeellä tarjotaan vanhemmille vertaistukea ja sympatiaa, lämmintä juotavaa ja lapsi pääsee liikkumaan ja leikkimään sekä harjoittelemaan tunnetaitoja leikin ohessa.

Perhevyöhykkeen tilat ovat esteettömät ja soveltuvat myös erityislapsille. Toimintoja on suunniteltu niin, että niihin voi osallistua jokainen lähtökohdistaan huolimatta. Tilassa on keittiö(tila), jossa ruoan väliaikainen säilyttäminen ja (ruoan) lämmittäminen ovat mahdollista. Käyttöastioita on talon puolesta. Perhevyöhykkeellä on käytössä myös aidattu ulkoilualue.

Perhevyöhykkeen toimitiloissa on mahdollista järjestää esimerkiksi teemasynttärit tai babyshowerit. Synttärit on mahdollista toteuttaa esim. prinsessa -tai merirosvoteemalla ja babyshower-pakettiin kuuluu odottavalle äidille vyöhyketerapiahoito. Tilaisuuksien paketit voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Yrityksen yhteistyökumppanin kautta on myös mahdollista järjestää tarjottavat erityisruokavaliot huomioiden.

AVOIN PERHEKERHO

Perhevyöhyke tarjoaa avointa perhekerhotoimintaa perjantaisin klo 9-12 liikunnan ja leikin saralla. Osallistuminen 5 € (sis ALV)/lapsi +2 € sisarukset, vanhempi/huoltaja maksutta.

Perhevyöhyke toimii esteettömissä tiloissa ja perhekerhotoimintaan ovat tervetulleita kaikki 0-6- vuotiaat lapset vanhemman tai huoltajan kanssa. Aamupala klo 9-10, kahvia ja teetä tarjolla talon puolesta.

Tulossa myös asiantuntijaluentoja perhekerhotoiminnan yhteyteen, näistä infoa myöhemmin. Ota Perhevyöhyke seurantaan Facebookissa ja Instagramissa.

Perhekerhoissa alkaa kesätauko 1.6.-9.8.2024

Perhevyöhyke tarjoaa avointa perhekerhotoimintaa perjantaisin klo 9-12 liikunnan ja leikin saralla. Osallistuminen 5 € (sis ALV)/lapsi +2 € sisarukset, vanhempi/huoltaja maksutta.

Perhevyöhyke toimii esteettömissä tiloissa ja perhekerhotoimintaan ovat tervetulleita kaikki 0-6- vuotiaat lapset vanhemman tai huoltajan kanssa. Aamupala klo 9-10, ahvia ja teetä tarjolla talon puolesta.

Tulossa myös asiantuntijaluentoja perhekerhotoiminnan yhteyteen, näistä infoa myöhemmin. Ota Perhevyöhyke seurantaan Facebookissa ja Instagramissa.

Perhekerhoissa alkaa kesätauko 1.6.-9.8.2024

LAPSIPARKKI

Vanhemmille omaa aikaa ja lapsille ohjattua toimintaa.

Hei vanhempi,

tuo lapsesi meille hoitoon ja nautit omasta ajasta esimerkiksi menemällä syömään ystäväsi kanssa. Perhevyöhykkeeltä saat kattavat ja tarpeitasi vastaavat palvelut nopeallakin aikataululla. Lapsiparkin hinta alkaen 18 € / h tai 45 €/ 3 h (sis. alv:n) ja minimivarausaika palvelulle on 2 h. Sisaralennus 5%. Ikäsuositus 1-vuotiaasta eteenpäin. Pienempien lasten hoitaminen sovittavissa erikseen. Perhevyöhykkeen tilat ovat esteettömät.

Vanhemmille omaa aikaa ja lapsille ohjattua toimintaa.

Hei vanhempi,

tuo lapsesi meille hoitoon ja nautit omasta ajasta esimerkiksi menemällä syömään ystäväsi kanssa. Perhevyöhykkeeltä saat kattavat ja tarpeitasi vastaavat palvelut nopeallakin aikataululla. Lapsiparkin hinta alkaen 18 € / h tai 45 €/ 3 h (sis. alv:n) ja minimivarausaika palvelulle on 2 h. Sisaralennus 5%. Ikäsuositus 1-vuotiaasta eteenpäin. Pienempien lasten hoitaminen sovittavissa erikseen. Perhevyöhykkeen tilat ovat esteettömät.

 • Tarjolla lapsiparkkipalveluita kesäajalla erityisesti alakouluikäisille. Parkissa on ohjattua toimintaa niin sisällä kuin ulkona. Säänmukainen pukeutuminen huomioitava.
 • Parkki on avoinna klo 8–16, palvelua mahdollista saada myös räätälöidyillä ajoilla.
 • Minimiparkkiaika on kolme tuntia. Aamupala ja pieni välipala sisältyy hintaan. Omat eväät voi pakata mukaan halutessaan.

Hinnasto:

45 €/3 h ja 75 €/6 h

200 €/3 h 5 pv:nä ja 410 €/6 h 5 pv:nä

 • sisaralennus 5 %
 • Hinnat sisältävät alv:n.

Mahdollista saada palvelua myös englanniksi ja ruotsiksi. Yhteydenotot p. 045 78399 133 tai info@perhevyohyke.fi

Huomioithan että lastenhoito- ja kotipalvelua on mahdollista saada kotiin tuotuna palveluna. Kotiin tuotettaviin palveluihin erillinen hinnasto. Yhteydenotot p. 044 3367 016 tai https://www.sannanhoivapalvelut.fi/

VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia eli refleksologia on lempeä hoitomuoto. Vyöhyketerapiaa toteutaan painelemalla ja hieromalla kehossa sijaitsevia heijastepisteitä. Kosketus ja hieronta rentouttavat itsessään ja käsittelystä on apua kaikkiin kehon kireyksiin ikään katsomatta.

Vauvavyöhyketerapia

Vauvan kanssa vyöhyketerapiaan hakeudutaan usein seuraavista syistä:

 • vatsavaivat
 • refluksi ja runsas pulauttelu
 • uniongelmat
 • koliikki
 • kehon jumitilat/kireydet
 • levottomuus, itkuisuus
 • imetyksessä ilmenevät haasteet

Hoitokerralle varataan aina 60 min. Ensimmäinen kerta sisältää alkuhaastattelun, itse hoito kestää vauvan jaksamisen mukaan 20–40 min. Hoito tehdään täysin vauvan ehdoilla. Hoidon aikana vauvan voi syöttää, vaihtaa vaipan tai muuta tarvittavaa. Hoito voidaan tehdä hoitopöydällä tai tarvittaessa vanhemman sylissä. Jokainen vauva on yksilö ja toivonkin, että vanhempi ei ota minkäänlaista stressiä tulevasta hoitotilanteesta tai siitä, miten lapsi reagoi vastaanotolla.

Käynnille on tervetulleita molemmat vanhemmat. Kyse on vauvan, äidin, vanhemman sekä koko perheen kokonaisvaltaisesta hoidosta. Jo hoidossa käyneiden vauvojen vanhemmat ovat kokeneet saaneensa helpotusta vauva-arkeen vyöhyketerapian myötä. Kehon kireydet voivat vaatia useamman käsittely kerran, mutta jo ihan muutamalla hoitokerralla voi helpottaa vauvan oloa ja näin ollen lisätä perheen hyvinvointia sekä jaksamista.

Teen vauvojen vyöhyketerapiaa kotikäynteinä Pirkanmaan alueella. Yli 10 km matkoista veloitan kilometrikorvauksen 0,70 €/km.

Raskausajan vyöhyketerapia​

Tehokkaan, mutta lempeän hoitomuotonsa ansiosta vyöhyketerapia sopii hyvin myös raskaana oleville ja synnyttäneille. Vyöhyketerapian avulla voidaan helpottaa useita raskausajan vaivoja kireyksistä unihaasteisiin. Raskausajan vyöhyketerapiaa käytetään muun muassa rauhoittamaa mieltä, stressin vähentämiseen ja lievittämään närästystä.

Synnytyksen käynnistyshoitoon voi varata ajan rv 39+0 alkaen tai rv 38+0, mikäli tiedossa on lääkkeellinen käynnistys.

Synnytyksen käynnistyshoidolla on tarkoitus valmistaa kehoa tulevaan synnytykseen ja tukea synnytyksen luonnollista käynnistymistä. Käynnistyshoidolla pyritään tehostamaan hormonitoimintaa, valmistamaan kohtua ja kohdunkaulaa synnytykseen edistäen supistuksia. Vyöhyketerapia rentouttaa ja tekee tilaa lantion seudulle, jotta vauva pääsisi laskeutumaan haluttuun asentoon.  Käynnistyshoidolla pyritään rentouttamaan keho ja mieli, jotta kehon kireydet ja jännitys lievittyisi.

IMETYSOHJAUS

Apua imetyspulmiin ja -ongelmiin

Imetys ei aina suju luonnostaan, odotetulla tai toivotulla tavalla. Ratkaisut imetysongelmiin ovat yksilökohtaisia, koska jokainen vaiva ja vanhempi on oma yksilönsä. Haasteita imetyksessä voi ilmetä imetyksen eri vaiheissa myös, vaikka kyseessä olisi jo kokenut imettäjä. Imetysohjauksessa keskitytään aina vallitsevaan tilanteeseen ja lapsen sen hetkiseen ikävaiheeseen.

Vauvan imuotteeseen ja sen häiriintymiseen voivat vaikuttaa mm. synnytystapa, imukupin käyttö synnytyksessä, synnytyksen aikaiset puudutukset, sairastuminen sekä kehon kireydet. Huono imuote voi kertoa monesta asiasta, kehon kireyksistä tai suunalueen kireyksistä. Näitä voidaan tarkastella ja hoitaa käynnin aikana. Lasten suun jälkihoito on todella tärkeässä roolissa esimerkiksi keli- ja huulijänneoperoitujen vauvojen ja lasten kohdalla.

Vauvan kasvun myötä myös imetyksen ohjaustarve voi muuttua. Imetysvaiheen päättäminen ja rinnalta vierottaminen voi olla vaihe, johon äiti voi tarvita tukea.

Syitä miksi hakeudutaan imetysohjaukseen:

 • Vaikea löytää sopivaa imetysasentoa
 • Imuote tuntuu väärältä
 • Imetyskipu, rintojen aristus, haavaumat
 • Maidon herumisen pulmat
 • Vauvan vähäinen painonnousu, huoli siitä riittääkö maito
 • Kireä huuli- kielijänne
 • Lisämaitoon liittyvät asiat
 • Rintaraivarit, rintalakko
 • Vierottaminen rinnalta

Imetysohjaus etenee asiakkaan tilanteen ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ohjauskäynnille varataan riittävästi aikaa, jotta voidaan rauhassa kartoittaa kokonaisuus ja löytää ratkaisu pulmiin.

Imetysohjauksen pääroolissa ovat imettäjä ja pieni ruokailija, mutta koko perhe on hyvä huomioida ohjauksessa. Ohjaukseen ovatkin tervetulleita vauvan ja äidin lisäksi koko perhe, puoliso tai tukihenkilö. Imetysohjaus tapahtuu Perhevyöhykkeen tiloissa Lempäälässä tai kotona tapahtuvana ohjauksena. Teen kotikäyntejä Pirkanmaan alueella. Yli 10 km (toimipisteeltä) matkoista veloitan kilometrikorvauksen.

Imetysohjaus voidaan aloittaa jo raskausaikana, jolloin imettäjä saa paljon tietoa ja pystyy aloittamaan valmistautumisen tulevaan.

HINNASTO

Vauva vyöhyketerapia 60 min / 45 € (sis ALV)
Vauvan vyöhyketerapia3×60 min / 125 € (sis ALV)
Vauvan vyöhyketerapia 5×60 / 200 € (sis ALV)
Koko kehon vyöhyketerapia60 min / 65 € (sis ALV)
Koko kehon vyöhyketerapia3×60 min / 170 € (sis ALV)
Raskausajan vyöhyketerapia 75 min/ 70 € (sis ALV)
Synnytyksen käynnistyshoito ensimmäinen käynti   75 min/ 70 € (sis ALV)
Synnytyksen käynnistyshoito seuraava käynti 45 min/50 € (sis ALV)
Postpartum vyöhyketerapia60 min/60 € (sis ALV)
Postpartum vyöhyketerapia äiti+vauva90 min/80 € (sis ALV)
Imetysohjaus60 min/65 € (sis ALV)
Imetysohjaus120 min/120 € (sis ALV)

Teemajuhlat

Perhevyöhykkeen tiloja on mahdollista vuokrata omaan käyttöön esim. synttäreitä, babyshowereita, nimiäisiä ajatellen.

Tilavuokra 1 h50 € (sis ALV)
Tilavuokra 3 h130 € (sis ALV)
Tilavuokra 6 h250 € (sis ALV)
Erillinen siivous 50 € / kerta (sis ALV)
Teemajuhlat (2h) Teeman mukainen koristelu, kattaus ja siivous. (ei tarjottavia). Lisähenkilöt +5Alk. 250 € (sis ALV) sis. 12 henkilöä
Teemajuhlat super. Teeman mukainen koristelu, kattaus pienellä tarjottavalla (sipsit, karkit, popparit, mehu tai limsa) ja siivous. Lisähenkilöt +8 €Alk.320 € (sis ALV) sis. 12 henkilöä.
Teemajuhlat All inclusive. Teeman mukainen koristelu, kattaus tarjottavineen, ohjelmaa ja siivous. Lisähenkilöt +10 €Alk. 400 € (sis ALV) sis. 12 henkilöä

Tapahtumasuunnittelua myös kotona vietettäviin juhliin. Kysy tarjous! info@perhevyohyke.fi

Hinnasto voimassa kesäkuuhun 2024 saakka

Vauvavyöhyketerapia ja imetysohjaus myös kotikäynteinä. Yli 15 km (Vätäräisentie 3) ylittävältä osalta kilometrikorvaus 0,70€/km.

Välillä joutuu uudelleenjärjestelemään aikatauluja. Teethän kuitenkin peruutukset vähintään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% varauksen hinnasta.

Maksuna mobilepay tai sähköpostilasku (ei laskutuslisää).

Mahdollista ostaa myös lahjakortti.

Asiakastyön aikana en vastaa puhelimeen. Voit jättää viestin tai sähköpostia. Olen pikimitten yhteydessä. p. 0504194220 tai info@perhevyohyke.fi

Scroll to Top