Yrityksen takana

Olen Salka, ammatiltani sairaanhoitaja ja kolmen, vielä pienehkön ihmisen äiti. Työhistoriaa minulla sosiaali- ja terveysalalta jo yli 17 vuotta. Opiskelu ja oppiminen on kuitenkin elinikäistä ja tällä hetkellä suoritan vyöhyketerapia opintoja, syventyen raskaana olevien ja vauvojen hoitoon. On ollut rikkaus saada työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa vauvasta vaariin, kotioloista, sairaala ympäristöön. Ajatus omasta yrityksestä on kuitenkin kytenyt jo pitkään. Varsinkin hektisen lapsiperhe arjen keskellä olen todella oppinut arvostamaan omaa aikaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jos jotain olen oppinut niin oman hyvinvoinnin merkitys on todella suuressa roolissa koko perheen jaksamisen kanssa. Tämän päivän oletukset ja kuvat äitiydestä ovat mielestäni kuormittavia. Ollaksesi hyvinvoiva ja jaksava äiti ei sinun tarvitse jatkuvasti suorittaa.

Oman äitiysmatkani isoin ja helpottavin tekijä on ollut vertaistuki. Vertaistuki on antanut kaikkein eniten vahvuutta ja jaksamista äitiyteen ja sen saman tunteen haluaisin jokaiselle äidille. Tämä on yksi isoimmista asioista, joka vaikutti oman yrityksen perustamiseen. Toinen iso tekijä oli kotoa lähteminen ja liikkuminen, sekä oman ajan mahdollistuminen. Liikunnan merkitys hyvinvointiin on merkittävä. Ihan vain kotoa lähteminen on jo askel hyvinvoinnin ja jaksamisen eteen. Liikunnalla on tutkitusti iso merkitys hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, niin psyykkisesti, kuin fyysisesti. Lapsiperhearjessa kuitenkin aika ja omat voimavarat ovat usein esteenä.

Perhevyöhyke tarjoaa tätä kaikkea; vertaistukea, liikkumisen ja tekemisen riemua omien voimien mukaan sekä lapsille tekemistä ja turvallista hoitoa vanhemman nauttiessa omasta ajasta.

Lapsiparkin toimintaehdot

Ilmottautuminen numerosta 045 78399133 

Yhteyttä voi ottaa myös whatsupin, viestien tai sähköpostin kautta.

Palvelut maksu mobilebay tai sähköpostilasku. 

Lisäyksenä; tuothan lapsen hoitoon vain terveenä.

 • Lapsiparkki on tarkoitettu kaikille 1-9-vuotiaille lapsille
 • Ilmoittautuminen lapsiparkkiin tapahtuu puhelimitse numerosta 045 78399 133. Ilmoittautuminen on sitova, peruutuksen voi tehdä maksutta 24 tuntia ennen varausta, jonka jälkeen veloitetaan varatun ajan summa paperilaskulla (laskutuslisä +5,00€). Myös kokonaan peruuttamatta jätetyt ajat veloitetaan varatun ajan mukaisesti.
 • Peruutukset sähköpostitse osoitteeseen tai puhelimitse numeroon 045 78399 133.
 • Perhevyöhyke Oy pidättää oikeuden muutoksiin, kuitenkin niin että peruutustapauksissa asiakasta ei veloiteta vaikka lapsiparkki jouduttaisiin perumaan alle 24 tuntia aiemmin palveluntarjoajan toimesta.
 • Toiminnasta vastaa sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilö.
 • Lapsiparkissa tarjotaan lapselle sekä ohjattua että vapaata toimintaa ikätasonmukaisesti
 • Yli kolmen tunnin varattuun lapsiparkkiin sisältyy välipala. Huoltaja on velvollinen varauksen yhteydessä ilmoittamaan lapsen mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Vanhempi voi myös pakata lapselle omat eväät matkaan ja ohjaaja huolehtii lapsen ruokailun.
 • Lapsiparkin veloitus tehdään jokaisesta alkavasta puolesta tunnista, jos lapsi on esimerkiksi 9.00-11.15 välisen ajan, veloitetaan läsnäolo 2,5 tunnilta.
 • Jos lapsen haku viivästyy lapsiparkkiajan jo päätyttyä, veloitetaan alkava tunti kokonaan.
 • Maksu tapahtuu lasta hakiessa korttimaksulla tai sähköpostilaskulla. Jos korttimaksu tai sähköpostilasku ei ole mahdollinen, laskutuslisä paperilaskulla on 5,00 €.
 • Tietosuoja- ja rekisteriseloste osoitteesta https://www.perhevyohyke.fi/tietosuoja/
 • Perhevyöhyke yrityksenä vastaa siitä, että toiminta on vastuullista, ammattitaitoista ja tasavertaista.
 • Vanhempien tulee varmistaa itse lapsen vapaa-ajan vakutuusasiat, yritys ei vastaa toiminnassa sattuneista vahingoista. Perhevyöhyke Oy:lla on voimassaoleva tapaturma- ja vastuuvakuutus. Perhevyöhyke ei korvaa yksilöille sattuneita omaisuusvahinkoja. Yrityksen tiloissa on lukolliset kaapit, johon vanhemmat voivat laittaa lapsen mahdolliset arvoesineet talteen parkin toiminnan ajaksi.
 • Lapsiparkin toiminnan ajaksi on toive, että lapsen henkilökohtainen puhelin jätetään lukolliseen kaappiin. Lapseen saa tarvittaessa yhteyden numerosta 045 78399 133. Toive on, että puhelin merkataan selkeästi lapsen nimellä.
 • Lapsiparkin toimintaa voi olla niin sisä- kuin ulkotiloissa. Lapselle on hyvä varata mukaan säänmukainen varustus. Lapsen henkilökohtaiset tavarat on hyvä merkata lapsen nimellä. Toive on että lapsen omia leluja ei tuoda lapsiparkkiin, poissulkien esim. lapselle tärkeä ja turvaa tuova lelu.
Scroll to Top